Retouches

Ik ben Brenna, een creatieve duizendpoot van kleins af aan die dagelijks kriebels heeft om weer heel wat nieuws te ontwikkelen.

Reeds op 6-jarige leeftijd was ik met de naaimachine in de weer om voor iedereen de leukste kledingstukken te maken uit oude tafellakens, gordijnen, handdoeken en bedlinnen.

Vanaf het middelbaar kreeg dit gevoel voor mode een extra boost door de richting Creatie & mode aan het Heilig Graf in Turnhout te volgen.

Deze opleiding werd vervolgd door een algemeen kunstjaar aan de Kunsthumaniora in Antwerpen, een 3-jarige Bachelor Modetechnologie aan de hogeschool in Gent met stage bij modelabel Charlotte Pringels en een half jaar Fashion Design aan de Teko University College in Denemarken.


BdW - Mode op maat is ontstaan tijdens deze opleidingen door de groeiende vraag naar unieke bruids-, suite-, feest- en dagdagelijkse kleding bij familie, vrienden en kennissen. 
Daarbij werd de pasvorm ook steeds belangrijker waardoor ik nu jong en oud voorzie van kleding op maat, ook met een maatje meer ben je bij mij van harte welkom!

 

Omdat je nooit te oud bent om te leren volg ik zelf nog op regelmatige basis extra opleidingen en bijscholingen.

Hiermee heb ik inmiddels ook het diploma voor Kleur-, stijl- en imagoconsulente en ben ik reeds voor het 3e jaar actief bezig met de opleiding marokijnbewerking om ook unieke en handgemaakte lederen handtassen en accessoires aan jullie outfit toe te voegen.

 

Always at your service for every occasion!